Agro

  • Agro

    Vores pumper har stor anvendelse i agro industrien.

  • DSC00846
  • DSC00850
  • XL800573
  • XL800787

LSM Pumper er også repræsenteret i Agro industrien. Vi har solgt rigtig mange pumper til forskellige gaardejere rundt omkring i Danmark. LSM pumpen er et fantastisk produkt til lige netop denne opgave. 

Det er for det meste LSM-65, LSM-80, LSM-100 og LSM-125. 
Dette afhænger meget af opgaven, da det er meget forskelligt, hvor meget den enkelte landmand skal pumpe, og hvad det er, landmanden pumper.

Det er typisk gylle vi pumper, som indeholder meget sand og er meget tyktflydende. Dette er ikke et problem for en LSM gyllepumpe, da den både skubber og suger det igennem pumpen inde i slangen, og derved kommer gyllen ikke i kontakt med de bevægelige dele. 

Vi pumper blandt andet gyllen fra for-tanken ud til en lager-tank. 
Mange gange er der meget langt fra for-tanken til lager-tanken, så gyllen skal pumpes over meget lange distancer. Det længste vi har pumpet er 1,5 Km med en motor på kun 4 kW, derfor er LSM pumper meget energibesparende.

LSM Pumper har også erfaring indenfor sædekorn, hvor vi pumper bejdsemiddel til at beskytte kornene med.  Vi kan også pumpe melasse på fodrestoffabrikker.

I tilfælde af, at gyllen er meget tør, er vi også leveringsdygtige i snegle og omrører til tanken.

KONTAKT

Sigenvej 7
9760 Vrå, Danmark

+45 98 98 19 00

LINKS

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.