Biogas 2015

  • Biogas 2015

    Biogas 2015

Verdens største internationale messe indenfor biogas afholdes for 24. gang og finder sted i Bremen (Tyskland) fra d. 27.-29. januar 2015. Branchefolk og andre med interesse for vedvarende energi gennem biogas vil kunne møde producenter eller leverandører af biogasanlæg, hvor de vil præsentere deres spektrum af produkter, og derudover vil der være mulighed for at diskutere de nyeste markedstendenser og teknologier.

http://www.biogastagung.org/en/ 

LSM Pumper vil til den omtalte messe være reprænsenteret ved direktør, Leo Sørensen, samt vores sælger i Tyskland, Henning Andersen, på vores stand i hal 5, standnummer 5-234. Alle er mere end velkomne til at komme og hilse på os.

 

 

KONTAKT

Sigenvej 7
9760 Vrå, Danmark

+45 98 98 19 00

LINKS

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.