Anuga FoodTec 2015

  • Anuga FoodTec 2015

    Anuga FoodTec 2015

Anuga FoodTec messen i Køln, 24.-27. marts 2015, er den førende globale messe indenfor føde- og drikke-vareindustrien.

http://www.anugafoodtec.com/aft/index-4.php

LSM vil være reprænsenteret ved den omtalte messe i hal 05.2 på stand A042. Vores salgschef Simon Sørensen og vores sælger, Henning Andersen, fra vores tyske afdeling vil være at træffe ved vores stand, de dage messen varer.

Vores pumper dækker mange industrier og vi har stort fokus på at udvikle os indenfor fødevareindustrien og arbejder målrettet på flere spændende tiltag hertil. Vi byder alle velkommen til at møde os på messen og få en snak omkring hvad vi kan tilbyde indenfor pumpeløsninger til fødevareindustrier.

KONTAKT

Sigenvej 7
9760 Vrå, Danmark

+45 98 98 19 00

LINKS

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.