Biogas - Expo & Congress

  • Biogas - Expo & Congress

    Biogas - Expo & Congress

25.-26. november 2015, Offenburg (Tyskland).

For 8. gang afholdes Biogas - Expo & Congress fagmessen i Offenburg, Tyskland. Med placeringen af messen i Sydtyskland er det oplagte markede målrettet imod biogas segmentet i henholdsvis Tyskland, Frankrig og Schweiz. 

LSM Pumpen GmbH kan træffes på den omtalte messe som udstiller i hal Oberrheinhalle på stand 31. Vi har efterhånden mange års erfaringer med at levere succesfulde slangepumpe løsninger til biogas segmentet. Kom og få en snak med os på vores stand, vi kan måske i fællesskab få et overblik om at levere en optimal slangepumpe løsning til jeres brug.  

KONTAKT

Sigenvej 7
9760 Vrå, Danmark

+45 98 98 19 00

LINKS

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.