Expo Pesca 2015

  • Expo Pesca 2015

    Expo Pesca 2015

Fra d. 7. – 9. november afholdes fiskerimessen Expo Pesca & AcuiPeru i Lima, Peru som har fokus på fiskeri og akvakultur. Det er den største fiskerimesse i Peru og har hvert år i omegnen af 10.000 deltagere. Blandt deltagerne vil være producenter, distributører og andre repræsentanter fra denne sektor, som vil præsentere det nyeste udstyr, teknologi og maskineri, der findes på markedet.

I samarbejde med vores forhandler i Peru, Pactorscan Ltda., var LSM reprænsenteret på Expo Pesca 2015. 

Expo Pesca 2015A

 

KONTAKT

Sigenvej 7
9760 Vrå, Danmark

+45 98 98 19 00

LINKS

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.