27.-28. januar 2016 - Nantes

  • 27.-28. januar 2016 - Nantes

    27.-28. januar 2016 - Nantes

Biogaz Europe - der er den største og førende messe indenfor biogas i Frankrig, afholdes i år for 6. gang i Nantes (27.-28. januar, 2016). Mere end 200 udstillere indenfor biogas industrien vil være reprænsenteret og mere end 3000 professionelle indenfor branchen har meldt deres ankomst.

Biogas er et segment vi har et stort fokus på, da grøn energi og omstillingen hertil vinder mere og mere indpas. LSM pumper er med stort succes blevet introduceret og implementeret i biogas industrien herhjemme og i udlandet. Til den førnævnte messe er LSM repræsenteret via vores forhandler i Belgien, Spare Part Services.

Har i lyst eller mulighed for at deltage i messen, så kom endelig ind og hils på vores forhandler i hal XXL, stand C29.

KONTAKT

Sigenvej 7
9760 Vrå, Danmark

+45 98 98 19 00

LINKS

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.