DanFish International 2017

  • DanFish International 2017

    DanFish International 2017

Aalborg, Danmark 11., 12. & 13. Oktober 2017.

En tilbagevendende begivenhed og noget vi har set frem til. LSM Pumper deltager ved DanFish International 2017 som udstiller og vores standnummer er D778.

Til forskel for tidligere deltagelser vil vi i år i som noget nyt, have en indendørs stand. Hvis du/i har mulighed for at deltage ved en af verdens mest betydningsfulde messer indenfor udstyr til fiskebranchen, så kig endelig forbi vores stand og få en snak om, hvad vi kan levere af løsninger indenfor fiskerierhvervet.  

 

KONTAKT

Sigenvej 7
9760 Vrå, Danmark

+45 98 98 19 00

LINKS

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.